Accreditatie

Hoewel een accreditatie niet verplicht is om met lnterplace en Belbin aan het werk te kunnen gaan, raden wij deze van harte aan om er professioneel en gecertificeerd mee te kunnen werken. Wie wil snel, onafhankelijk en professioneel kunnen werken met Belbin op veel gebieden, zoals teambuilding en coaching, talentontwikkeling, loopbaanontwikkeling, werving en selectie, individuele coaching, management en organisatieontwikkeling, en in veel sectoren.

De Teamrol Accreditatiecursus (TRAC)

De cursus maakt je vertrouwd met de inhoud en betekenis van alle lnterplace-rapportages en biedt oefening in de vele toepassingen van het model. De cursus wordt afgesloten met een toets die je, als je daarvoor slaagt, het recht geeft een internationaal erkend certificaat en logo te gebruiken.

Lees verder ➔

Img Werken met Belbin Accreditatie

Accreditatielijst

Zowel voor organisaties als voor individuele personen is het praktisch onmogelijk om door eigen waarneming vast te stellen of een persoon vakbekwaam kan functioneren. De noodzaak voor persoonscertificering neemt steeds verder toe in de hedendaagse complexe samenleving. Voor het vakbekwaam kunnen toepassen van de Belbin teamrollen via het officiële lnterplace-systeem, heeft Belbin NL een officieel erkende accreditatiecursus ontwikkeld in samenspraak met Belbin UK. Wanneer deelnemers deze Teamrol Accreditatie Cursus hebben gevolgd en een certificaat hebben ontvangen, kan Belbin NL garant staan voor het kunnen uitvoeren van de officiële Belbin/lnterplace-testen.

De volledig lijst vindt u hier.

Download de volledige lijst van personen die officieel zijn geaccrediteerd ➔

Annuleringsvoorwaarden

Belbin NL hanteert voor de TRAC de volgende annuleringsvoorwaarden:

Bij annulering voor de aanvang Percentage van de kosten
Tot 4 weken 10%
Tot 2 weken 25%
Tot 1 week 50%

Hierna is altijd het gehele overeengekomen bedrag verschuldigd.

In alle gevallen geldt dat bij een hernieuwde aanmelding voor een volgende TRAC een gedeelte (50%) van deze annuleringskosten bij de nieuwe aanmelding in mindering wordt gebracht.

Wil je met Interplace beginnen?

Meld je aan om individueel of als professional met Interplace aan de slag te gaan

loginfigureInloggen