Werken met Belbin

Wie dat wil kan snel, zelfstandig en professioneel met Belbin aan het werk op velerlei gebied en in velerlei sectoren, zoals teambuilding en –coaching, talentontwikkeling, loopbaanontwikkeling, werving & selectie, individuele coaching, management- en organisatieontwikkeling.

Teamrol Accreditatie Cursus

Een accreditatie in het werken met Belbin wordt aanbevolen voor degenen die het teamrolmodel regelmatig gebruiken als onderdeel van hun werkzaamheden, die de Belbin-teamrollen willen gebruiken om de prestaties van teams te verbeteren en de werkrelaties te maximaliseren. De Teamrol Accreditatie Cursus, die wij in nauwe samenwerking met Belbin UK in Cambridge hebben ontwikkeld, biedt inzicht in de achtergronden en inhoud van Belbins' teamrolmodel.

Meer informatie over de accreditatie ➔

Img Werken met Belbin Accreditatie
Img Werken met Belbin Opleidingen

Overige opleidingen

Om jezelf te scholen en te bekwamen in het werken met Belbin en de Belbintesten, kun je - na of naast de Teamrol Accreditatie Cursus die hierboven genoemd wordt - deelnemen aan verschillende Belbin-opleidingen. Deze cursussen zijn erop gericht je uit te rusten met alles wat je nodig hebt om Belbin binnen de organisatie te gebruiken.

Meer weten over de overige opleidingen ➔

Case Studies

Hier vind je relevante artikelen en voorbeelden van hoe Belbin Teamrolmanagement binnen diverse organisaties wordt gebruikt. 

Lees de case studies ➔

Img Werken met Belbin Case Studies
Img Werken met Belbin Wereldwijd

Belbin Wereldwijd

Belbin-rapportages van individuen, teams en functies zijn in heel veel talen in de wereld beschikbaar. Als je wilt werken met Belbin in een bepaalde taal, informeer dan ook naar de mogelijkheden van de internationale versie van Interplace.

Belbin Worldwide distributeurs

Wil je met Interplace beginnen?

Meld je aan om individueel of als professional met Interplace aan de slag te gaan

loginfigureInloggen