Bert Visser

Bert Visser (1954) brengt als netwerker vele mensen bij elkaar, allen deskundig op het eigen terrein. Hij heeft zijn eigen bureau (OASE & Partners) waar hij al ruim 10 jaar cursussen geeft in samenwerking, teamvorming, teamontwikkeling en communicatie. Hij heeft als werkterrein vooral de zorgsector, het onderwijs en de kunsteducatie.

Bert is jaren werkzaam geweest in de zorg en het onderwijs in de verschillende functies. Zowel als verpleegkundige als leidinggevende is hem opgevallen dat de samenwerking niet altijd even effectief was en de onderlinge conflicten niet altijd even doeltreffend werden opgelost. Daarbij viel hem ook op dat medewerkers onvoldoende gebruik maken van de talenten en kwaliteiten die bij andere groepsleden aanwezig waren.

Ook vanuit de bestuurlijke kant heeft hij ervaren hoe belangrijk het is om de samenspraak en de samenwerking te optimaliseren. Hij heeft daarbij teams tot effectiever en efficiënter presteren weten te brengen door gebruik te maken van alle in het team aanwezige samenwerkingskwaliteiten. Team- en ondernemingsprestaties worden sterk verbeterd door een goede onderlinge afstemming van kwaliteiten en vaardigheden binnen teams.

loginfigureInloggen