Organisatie

Teamrolgemiddelde, grafiek per organisatie/afdeling

Dit rapport toont een grafiek van de teamrolgemiddelden voor een gekozen organisatie en/of afdeling. Tevens tref je in beknopte termen een verwoording aan van enkele opvallende sterkten en zwakten van de gekozen groep op basis van hun teamrollen. Dit rapport wordt in drie varianten weergegeven: gebaseerd op het totaalprofiel, op (alleen) de zelfperceptiegegevens én op (alleen) de observatorengegevens.

Gemiddelde teamrolscores per organisatie/afdeling

Dit rapport geeft een getalsmatig overzicht van de gemiddelde teamrolscores weer, van een door jou geselecteerde organisatie of afdeling.

Overzicht teamrolscores per kandidaat

Dit rapport geeft je in één oogopslag een overzicht van alle teamrolscores van de leden van een gekozen team, afdeling of organisatie, uitgesplitst per kandidaat. Een handig overzicht bij het opmaken van een sterkte-zwakte analyse van het betreffende gezelschap.

Gebruikte woorden door observatoren

Dit rapport geeft een opsomming van alle woorden die door de observatoren zijn gebruikt bij hun inschatting van kandidaten van het gekozen team of de gekozen afdeling. Met hulp van deze opsomming kunnen belangrijke eigenschappen in kaart worden gebracht die de sfeer, de ‘cultuur’ en het imago van de betreffende groep kenmerken.

Alle rapporten

Kandidaat

Kandidaat

Geeft een beeld van de teamrollen voor een kandidaat
Teams

Teams

Samenwerking tussen 2 kandidaten / van 3 tot 15 kandidaten
Functie

Functie

Definieert een functie in teamroltermen
Organisatie

Organisatie

Rapportages op basis van organisatie of afdeling

Wil je met Interplace beginnen?

Meld je aan om individueel of als professional met Interplace aan de slag te gaan

loginfigureInloggen