Observatie / 360° feedback

De observatiewoordenlijst is een inschattingsformulier, dat door collega's, medewerkers, leidinggevenden, of bijvoorbeeld de personeelsmanager van een betrokkene kan worden ingevuld, die daarmee 'observator' van deze kandidaat zijn. 
Omdat de teamrollen van Belbin ’relationele begrippen’ zijn die zich in de samenwerking met anderen manifesteren, maakt lnterplace gebruik van deze observatiewoordenlijsten als 360º feedback. Zij zijn van grote betekenis om te kunnen vaststellen hoe anderen de kandidaat zien en beleven, in een werkrelatie, in een team, of anderszins. Deze uitkomsten vullen de zelfrapportage aan, spreken haar misschien tegen, en stellen haar bij. Ze vertolken een waardevolle 'waarheid' die de 'waarheid van het zelfbeeld' van zinvolle vragen en antwoorden kan voorzien.

Om de uiteindelijke uitslag zo betrouwbaar mogelijk te maken en om tot een goede 360° feedback te kunnen komen vereist het programma minimaal vier observatoren om een totaalprofielrapportage te kunnen genereren voor een kandidaat. 

Alle vragenlijsten

Zelfperceptie

Zelfperceptie

Over je eigen gedrag in werksituaties.
Observatie

Observatie

Ingevuld door anderen, die daarmee 'observator' zijn van een kandidaat.
Functie-eisen

Functie-eisen

Persoonlijkheidskenmerken die het meest bij een bepaalde functie passen.

Wil je met Interplace beginnen?

Meld je aan om individueel of als professional met Interplace aan de slag te gaan

loginfigureInloggen