Interplace - de online Belbintest

Interplace bevat alle online Belbintests, waar u meteen mee aan de slag kunt voor het maken van assessments van personen, functies en organisaties. Het geeft inzicht in ieders beste, authentieke rollen en doet voorspellingen over hoe deze rollen zich in de interactie met anderen in een team zullen manifesteren.

Hoe werkt het

Bepaal welke teamrollen bij jou passen met hulp van Interplace, onze online testservice.
Je ontvangt een persoonlijk rapport met een overzicht van de teamrollen die het best bij je passen en een uitgebreide beschrijving van de daarbij horende sterkten en mogelijke zwakten.
Tevens kun je gebruik maken van de input van meerdere personen uit je omgeving, als 'observatoren', waarmee 360° feedback mogelijk wordt gemaakt. Het maakt zichtbaar hoe je in samenwerkingssituaties door anderen wordt gezien en ervaren.

Interplace kan ook de kenmerken van een functie in een teamrolprofiel weergeven.

Lees verder ➜

Img Online Tests Laptop

Prijzen

Voor het maken van de tests heb je kredietpunten nodig. Met dit kredietpunten-systeem heb je steeds duidelijk inzicht in je tegoed. Wanneer je voor het eerst inlogt ontvang je 3 gratis punten. Bij aanschaf ineens van grotere aantallen punten zijn er kortingsmogelijkheden.

Zie prijsopties ➜

Img Online Tests Kredietpunt
Img Online Tests SpeechBubbles

Interplace internationaal en voor jongeren

De Nederlandse Interplace is toegesneden op het gehele Nederlandse taalgebied. Het biedt ook de mogelijkheid om een Engelstalige observator uit te nodigen.
Steeds meer werkplekken trekken internationale werknemers aan, waardoor de gemeenschappelijke taal op het werk wordt veranderd. Hier heeft Interplace in samenwerking met Belbin.com ook mogelijkheden voor.
Voor jongeren zijn er ook meerdere mogelijkheden.

Lees verder ➔

Wil je met Interplace beginnen?

Meld je aan om individueel of als professional met Interplace aan de slag te gaan

loginfigureInloggen