Kan ik Interplace ook gebruiken als ik de TRAC niet gevolgd heb?

Ja, dat kan.

Ons beleid als Belbin NL is er altijd op gericht geweest om het iedereen die dat wil praktisch mogelijk te maken om een account aan te vragen, om punten in te kopen en dus ook om Interplace te gebruiken.

Niettemin kunnen wij iedereen die Belbin gebruikt of wil gebruiken de TRAC, de officiële Belbin accreditatie cursus, van harte aanbevelen. Je ontdekt de ‘echte’ Belbin, je verdiept je kennis en je verwerft de praktische hulpmiddelen om jezelf te positioneren als een gecertificeerd Belbin-expert.

Een Belbin accreditatie heeft veel voordelen:

– Een stevige inhoudelijke basis.
Belbin is meer dan het verhaal van de negen teamrollen. Je zult ontdekken dat Belbin een interactiemodel is, dat inzicht geeft in de dynamiek tussen de rollen in een team. Je leert niet alleen wat de belangrijk kenmerken van de rollen zijn, maar ook hoe zij zich verhouden tot elkaar. En welke factoren van belang zijn om ze elk ‘in hun kracht’ te kunnen zetten.
De cursus helpt je antwoorden te zoeken en te vinden op de meest uiteenlopende vragen die de deelnemers kunnen stellen.

– Je investeert in jezelf en in je toekomst
Waar je loopbaan je ook brengt, je Belbin accreditatie is persoonlijk en blijft bij je. Het is een investering in je toekomst. Als je voor de toets geslaagd bent, ontvang je een certificaat dat door de trainers van Belbin NL én dr. Meredith Belbin is ondertekend. Je kunt een logo downloaden dat je kunt gebruiken zoals je dat wil.
Wij (Belbin NL) zullen doen wat we kunnen om je te ondersteunen op je Belbin-reis. Je krijgt toegang tot een Alleen voor Leden pagina op onze website, waarop je allerlei nuttige hand-outs, PowerPoints en oefeningen kunt vinden die je als professional kunt gebruiken.

Het team van Belbin NL is slechts een telefoontje verwijderd.
Als je vragen hebt over feedback op de rapporten, ideeën nodig hebt voor trainingssessies of hulp nodig hebt bij het navigeren door het programma, staan we direct voor je klaar.
× Nu contact