Archief

Maart 2020

Welkom op onze archief pagina. Op deze pagina vindt u in totaal 8 artikelen ingedeeld in maanden en jaren.
Nieuws
Bert Visser
2131

Aan al onze relaties

In korte tijd is de werkelijkheid om ons heen zichtbaar veranderd. Werkplekken zijn leeg, real life ontmoetingen worden tot een minimum beperkt, bijeenkomsten en overleggen worden opgeschort. Dat maa... lees meer..

Nieuws
Bert Visser
2089

De lente!

Misschien wel het mooiste seizoen van het jaar! Lammetjes, een voorzichtig zonnetje en prachtige bloemenvelden. Niets voor niets gaat het in de lente dan ook bij veel mensen kriebelen. Heerlijk de ... lees meer..

Nieuwsbrief
Bert Visser
2479

Andere lessen van de natuur: over hoe samenwerking en vriendelijkheid de basis vormen voor verandering

Zwangerschapsverlof verandert je kijk op de dingen, dat is zeker. Maar wat me het meest verbaasde toen ik weer terug kwam was niet hoe de wereld van mijn werk was veranderd, maar hoeveel er hetzelfde ... lees meer..

Nieuwsbrief
Bert Visser
1137

Belbin in De Canon van het leren.

Met de Canon van het leren hebben Manon Ruijters en Robert-Jan Simons een standaardwerk op het gebied van leren en ontwikkelen neergezet. Een basiswerk over leren in en om organisaties. De Canon va... lees meer..

Nieuwsbrief
Bert Visser
2069

Het belang van de beoordelingen van observatoren

Een aantal jaren geleden had ik mijn eerste kennismaking met de Belbin teamroltheorie. Ik had eerder al eens tools met persoonlijkheidsprofilering voltooid en vond ze nuttig, dus vond ik het leuk o... lees meer..

Nieuwsbrief
Bert Visser
715

Valentijnsdag ligt alweer achter ons.

Hoe zou elk van de negen Belbin teamrollen iemand voor een date hebben gevraagd? Vormer: Trek je jas aan, ik neem jou mee uit! Bedrijfsman:Je zei toch dat je graag langs het strand wandelt? N... lees meer..

Nieuwsbrief
Bert Visser
971

Opleiding tot Belbin Master voorjaar 2020

Om jezelf “Master in Belbin” te kunnen noemen en lid te worden van het “Teamrol Gilde”, zal je de Opleiding tot Belbin Master van Rob Groen moeten volgen. Deze wordt tweemaal per jaar gegeven en is... lees meer..

Nieuwsbrief
Bert Visser
852

Over de inbedding van Belbin

Om teamsamenwerking te verbeteren is het teamrolmodel van Belbin (hierna kortweg “Belbin”) bij veel organisaties een waardevol instrument gebleken. Toch zijn er ook voorbeelden waarbij Belbin niet “aa... lees meer..

Resultaten 1 - 8 van 8
loginfigureInloggen