Archief

Oktober 2019

Welkom op onze archief pagina. Op deze pagina vindt u in totaal 8 artikelen ingedeeld in maanden en jaren.
Nieuwsbrief
Bert Visser
1756

Overdenking

Teamrolmanagement als model In de zeventiger jaren van de vorige eeuw deed een Engelsman, Meredith Belbin, onderzoek naar succesfactoren in het functioneren van teams. Ruim 30 jaar na de publicatie... lees meer..

Nieuwsbrief
Bert Visser
1420

Aankondiging

De Teamrol Accreditatie Cursus (de TRAC) Wil je ook een gecertificeerd Belbin-coach worden? De voorwaarde om een gecertificeerd Belbin-coach te worden is het volgen van de TRAC, de interactieve tw... lees meer..

Nieuwsbrief
Bert Visser
1406

Casus

Een goed draaiend team! En wat hebben we gedaan om dit te bereiken? Tips voor ieder ander team. We hebben als verpleegkundig team een training samenwerking, communicatie en feedback gevolgd. Dit w... lees meer..

Nieuwsbrief
Bert Visser
941

Nieuw

Tips voor Coaches Bas van Beijsterveldt en Huub van der Wiel, twee Belbin Masters van UPD in Amstelveen, hebben een naslagwerkje samengesteld Belbin Teamrollen en Coaching, Tips voor Coaches. Op... lees meer..

Nieuwsbrief
Bert Visser
1903

Analyse

Over het gebruiken van Belbin bij het opbouwen van veiligheid in teams “In de beste teams luisteren de teamleden naar elkaar en zijn ze gevoelig voor elkaars gevoelens en behoeften” Dat was de con... lees meer..

Nieuwsbrief
Bert Visser
808

Praktische toepassing

HET BELANG VAN COMPLEMENTARITEIT Over het selecteren van een tegenvoeterHoe kan Belbins teamrollenmodel helpen bij het selecteren van nieuwe teamleden? Het toepassen van Belbin leidt niet alleen to... lees meer..

Nieuwsbrief
Bert Visser
968

Beschouwing

Belbin, een maar half begrepen model? Wie Belbin zegt, zegt Teamrollen. “O ja, die teamrollen – heb je het al gedaan? En, wat ben jij?” Op deze manier is Belbin bekend én wordt Belbin begrepen. Als... lees meer..

Nieuwsbrief
Bert Visser
657

Welkom lezer

Het is herfst en de wind gaat tekeer, zo hard zo wild: ik zie door de bomen het bos ineens weer (Dicht Erbij) Het najaar is begonnen, met lange wandelingen in het bos, vallende blade... lees meer..

Resultaten 1 - 8 van 8
loginfigureInloggen