Archief

Maart 2019

Welkom op onze archief pagina. Op deze pagina vindt u in totaal 9 artikelen ingedeeld in maanden en jaren.
Nieuwsbrief
Webredactie
9059

Hoe gebruik je de Belbin-rapporten bij het samenstellen van een team

De Belbin teamrapporten kun je goed gebruiken als je de prestaties van een team – en van de individuen in het team – wilt verbeteren. In een serie artikelen willen we proberen uit te leggen hoe je ... lees meer..

Nieuwsbrief
Webredactie
1051

De Belbin Magazines van de Teamrol Academie

In deze nieuwsbrief worden een aantal artikelen aangehaald uit het Belbin Magazine. De Teamrol Academie heeft namelijk twee bijzondere Belbin Magazines uitgegeven met elk een rijk aanbod aan artikelen... lees meer..

Nieuwsbrief
Webredactie
1610

Filmmateriaal over Belbin!

In samenwerking met Geldof Film/Inspirerende Hutspot en WWLA, opleidingsbureau voor trainingsacteurs, heeft Belbin NL deze zomer een aantal filmclips gemaakt, ter illustratie en als educatieve (en ond... lees meer..

Nieuwsbrief
Webredactie
813

Komt een teamrol bij de dokter

door Sara Jeurissen huisarts/Belbintrainer en coach Zo, mijn eerste herregistratie als huisarts is achter de rug. Ik mag weer vijf jaar dit prachtige diverse beroep uitvoeren en er is tijd om aanda... lees meer..

Nieuwsbrief
Webredactie
1216

Belbin ontmoet Cooperrider

Ontwerp voor een workshop ‘Waarderend omgaan met teamrollen’ Belbin ontmoet Cooperrider, een waarderende kijk op teamrollen.   Inleiding Een waarderende kijk op teamrollen lijkt voor de han... lees meer..

Nieuwsbrief
Webredactie
631

Het onderhandelende team

Hoe elke teamrol kan bijdragen aan de onderhandelingsvaardigheid van het team Jasper Groen en Maarten Poorter Onderhandelen is een onmisbare competentie voor succesvolle samenwerking. Waar mensen ... lees meer..

Nieuwsbrief
Webredactie
680

Breaking News: de Belbin teamrolfilms zijn gereed en beschikbaar

Vanaf 18 februari zijn de videoclips van de 9 teamrollen te bekijken en te gebruiken! Je treft ze aan op een nieuw ingericht ‘Leden Login’-gedeelte van onze site, dat toegankelijk is voor iedereen ... lees meer..

Nieuwsbrief
Webredactie
942

Belbin Revisited

Onlangs bekeek ik met mijn kleinkinderen de film Jungle Book. Het was de meest recente versie (2016) van deze altijd weer charmante en fantasievolle film. Voor wie het verhaal niet kent of vergeten... lees meer..

Nieuwsbrief
Webredactie
687

Nieuwe tijden

Welkom lezer, Het jaar is begonnen, de nieuwe lente is zacht en uitbundig, de lucht vol sluimerende inspiratie (en niet alleen vol stuifmeel van hazelaar en els). In deze nieuwsbrief tref je veel ni... lees meer..

Resultaten 1 - 9 van 9
loginfigureInloggen