Archief

2018

Welkom op onze archief pagina. Op deze pagina vindt u in totaal 18 artikelen ingedeeld in maanden en jaren.
Uncategorised
Webredactie
2161

Accreditatielijst

Voornaam   Achternaam Woonplaats Vincent   Aalbers Soest Freek   Aalberts Loosdrecht Karina   Aba Den Haag Griet van den Abeele lees meer..

Nieuwsbrief
Webredactie
846

Je bent wat je ziet

Een Plant is niet gek, hij is anders, want hij ziet alles anders. To those of us whose brains seem to be missing the art-appreciation chip, people who really get it are something of a mystery. Fell... lees meer..

Nieuwsbrief
Webredactie
1015

Belbin Masterclass voorjaar 2019

Om jezelf “Master in Belbin” te kunnen noemen en lid te worden van het “Teamrol Gilde”, zal je de Belbin Masterclass van Rob Groen moeten volgen. Deze wordt tweemaal per jaar gegeven en is bestemd ... lees meer..

Nieuwsbrief
Webredactie
834

TeamPlay met BELBIN

Het spel waarin leerlingen bewust leren samenwerken. Werk jij als docent, mentor of coach in het voorgezet onderwijs? Wil je leerlingen leren om écht samen te werken op een positieve, constructiev... lees meer..

Nieuwsbrief
Webredactie
1179

Hoogsensitiviteit en de teamrollen van Belbin

Ofwel: welke teamrollen passen het best bij een hoogsensitief persoon? Hoogsensitiviteit Ongeveer één op de vijf mensen is hoogsensitief. Dat wil zeggen dat zij een aangeboren gevoeligheid hebben ... lees meer..

Nieuwsbrief
Webredactie
454

Nieuw filmmateriaal over Belbin!

In samenwerking met Geldof Film/Inspirerende Hutspot en WWLA, opleidingsbureau voor trainingsacteurs, heeft Belbin NL deze zomer een aantal filmclips gemaakt, ter illustratie en als educatieve (en ond... lees meer..

Nieuwsbrief
Webredactie
472

Teamrol trainingen: niks voor vormers

Conjunctuur kennen we niet alleen in de economie. Managementstijlen, woonstijlen, opvoedingsstijlen, leerstijlen en levensstijlen zijn ook onderhevig aan wisselende inzichten. Wat nu ‘in’ is, is ee... lees meer..

Nieuwsbrief
Webredactie
487

Nieuwe website Belbin NL

Het zal de bezoekers van onze site niet zijn ontgaan: de website www.belbin.nl is geheel vernieuwd en aangepast aan de wensen van vandaag. In samenwerking met tekstschrijvers en beeldontwerpers heb... lees meer..

Uncategorised
Webredactie
5177

Video

Kunnen je teamrollen met de tijd veranderen? lees meer..

Uncategorised
Webredactie
2646

Cookies

{cookiesinfo}... lees meer..

Uncategorised
Webredactie
4816

Achtergrond

Interview met Meredith Belbin lees meer..

Uncategorised
Webredactie
4414

Opleidingen Landing

Trainingen van Belbin NL:   Teamrol ... lees meer..

Uncategorised
Webredactie
5674

Nieuws

Introductie nieuwe bestuursleden lees meer..

Uncategorised
Webredactie
3543

Case Studies Landing

Watermanagers in het Midden-Oosten lees meer..

Uncategorised
Webredactie
3125

Accreditatie Landing

De Teamrol Accreditatiecursus (TRAC) De cursus maakt je vertrouwd met de inhoud en betekenis van alle lnterplace-rapportages en biedt oefening in de vele toepassingen van het model. De cursus wor lees meer..

Uncategorised
Webredactie
28185

Teamrolmodel Landing

Achtergronden In de zeventiger jaren van de vorige eeuw deed Meredith Belbin onderzoek naar succesfactoren in het functioneren van teams. Op dit moment, bijna 40 jaar na de publicatie van de bevindin... lees meer..

Nieuws
Rob Groen
2412

Een fonkelnieuw en uitgebreid teamrapport

Er werd al enige tijd naar uitgekeken, maar vanaf 1 juli is het voor alle accounthouders vrij beschikbaar: een geheel vernieuwd en uitgebreid teamrapport! Naast de vertrouwde rapportage met een bes... lees meer..

Uncategorised
Webredactie
29760

Contact

Belbin NL Telefoon: Algemeen 075 – 6310186 E-mail: emailProtector.addCloakedMailto("ep_e8c667d9", 1); (vragen over opleidingen, TRAC en masterclass) emailProtector.addCloakedMailto("ep_36bc4dd2"... lees meer..

Resultaten 1 - 18 van 18
loginfigureInloggen