Archief

2018

Welkom op onze archief pagina. Op deze pagina vindt u in totaal 11 artikelen ingedeeld in maanden en jaren.
Nieuwsbrief
Webredactie
189

Je bent wat je ziet

Een Plant is niet gek, hij is anders, want hij ziet alles anders. To those of us whose brains seem to be missing the art-appreciation chip, people who really get it are something of a mystery. Fell... lees meer..

Nieuwsbrief
Webredactie
174

Belbin Masterclass voorjaar 2019

Om jezelf “Master in Belbin” te kunnen noemen en lid te worden van het “Teamrol Gilde”, zal je de Belbin Masterclass van Rob Groen moeten volgen. Deze wordt tweemaal per jaar gegeven en is bestemd ... lees meer..

Nieuws
Webredactie
385

De Teamrol Accreditatie Cursus (de TRAC) maart 2019

Wil je ook een gecertificeerd Belbin coach worden? De voorwaarde om een gecertificeerd Belbin coach te worden is het volgen van de TRAC, de interactieve tweedaagse cursus, die tweemaal per jaar wordt... lees meer..

Nieuwsbrief
Webredactie
147

TeamPlay met BELBIN

Het spel waarin leerlingen bewust leren samenwerken. Werk jij als docent, mentor of coach in het voorgezet onderwijs? Wil je leerlingen leren om écht samen te werken op een positieve, constructiev... lees meer..

Nieuwsbrief
Webredactie
244

Hoogsensitiviteit en de teamrollen van Belbin

Ofwel: welke teamrollen passen het best bij een hoogsensitief persoon? Hoogsensitiviteit Ongeveer één op de vijf mensen is hoogsensitief. Dat wil zeggen dat zij een aangeboren gevoeligheid hebben ... lees meer..

Nieuwsbrief
Webredactie
178

Nieuw filmmateriaal over Belbin!

In samenwerking met Geldof Film/Inspirerende Hutspot en WWLA, opleidingsbureau voor trainingsacteurs, heeft Belbin NL deze zomer een aantal filmclips gemaakt, ter illustratie en als educatieve (en ond... lees meer..

Nieuwsbrief
Webredactie
138

Teamrol trainingen: niks voor vormers

Conjunctuur kennen we niet alleen in de economie. Managementstijlen, woonstijlen, opvoedingsstijlen, leerstijlen en levensstijlen zijn ook onderhevig aan wisselende inzichten. Wat nu ‘in’ is, is ee... lees meer..

Nieuwsbrief
Webredactie
95

Nieuwe website Belbin NL

Het zal de bezoekers van onze site niet zijn ontgaan: de website www.belbin.nl is geheel vernieuwd en aangepast aan de wensen van vandaag. In samenwerking met tekstschrijvers en beeldontwerpers heb... lees meer..

Nieuws
Edda Meester
302

Nieuwe Teamrol Accreditatiecursus in september 2018

De voorwaarde om een gecertificeerd Belbin-coach te worden is het volgen van de Teamrol Accreditatie Cursus (TRAC). Op de website van Belbin NL staat een lijst met trainers en coaches die aan die voor... lees meer..

Nieuws
André Meester
295

Migratie Interplace met succes voltooid

Op zondag 29 oktober is Interplace met succes gemigreerd naar een nieuwe server Als je via de website van Interplace naar je account ging, dan is er niets veranderd. De website van Interplace is onge... lees meer..

Nieuws
Rob Groen
259

Een fonkelnieuw en uitgebreid teamrapport

Er werd al enige tijd naar uitgekeken, maar vanaf 1 juli is het voor alle accounthouders vrij beschikbaar: een geheel vernieuwd en uitgebreid teamrapport! Naast de vertrouwde rapportage met een bes... lees meer..

Resultaten 1 - 11 van 11
loginfigureInloggen