Archief

2017

Welkom op onze archief pagina. Op deze pagina vindt u in totaal 12 artikelen ingedeeld in maanden en jaren.
Uncategorised
Webredactie
95

Internationale Belbin partners

Belbin NL maakt deel uit van het internationale netwerk van Belbin distributeurs. De taal van de Belbin teamrollen wordt wereldwijd in organisaties gebruikt. De theorie, de rapporten en de dienstverle... lees meer..

Uncategorised
Webredactie
188

Agenda

  (function($){ // get the images of the gallery and replace it by a canvas of the same size to fix the problem with overlapping images on load. $('img[width][height]:not(.uk-ov lees meer..

Uncategorised
Webredactie
2567

Veelgestelde vragen

  Teamrollen Wat is de waarde van het vaststellen van Iemands teamrollen? Wat is de waarde van het vaststellen van Iemands teamrollen? Uw tekst... Veranderen teamr lees meer..

Uncategorised
Webredactie
240

Support

Wij helpen je graag verder. Als je meer hulp nodig hebt of het antwoord op je vraag niet kunt vinden, stel deze dan via emailProtector.addCloakedMailto("ep_f857b89f", 1); of op onderstaand formul... lees meer..

Uncategorised
Webredactie
4033

Privacybeleid Belbin NL

Door ons verzamelde informatie De systematiek die wij gebruiken om teamrolprofielen te ontwikkelen, vereist dat wij informatie van u vragen. Deze informatie betreft in ieder geval: Naam Gender O... lees meer..

Uncategorised
Webredactie
419

Annuleringsvoorwaarden

Belbin Nederland hanteert voor de TRAC de volgende annuleringsvoorwaarden: Bij annulering tot 4 weken voor de aanvang van de TRAC: 10% van de overeengekomen kosten. Bij annulering tot 2 weken lees meer..

Uncategorised
Webredactie
6522

Teamrol Accreditatie Cursus

De Teamrol Accreditatie Cursus (de TRAC) is een interactieve tweedaagse training, bestemd voor trainers, coaches, adviseurs en HR-professionals, die gecertificeerd en professioneel het teamrolmodel va... lees meer..

Uncategorised
Webredactie
756964

Uncategorised
Webredactie
16037

Dr. Meredith Belbin

Dr. Meredith Belbin Meredith Belbin (geboren in 1926) is een Britse wetenschapper, bekend van zijn onderzoek naar effectiviteit van managementteams. Hij was als onderzoeker en hoogleraar verbonden aa... lees meer..

Uncategorised
Webredactie
11022

Over ons

Belbin NL Team   Rob Groen ... lees meer..

Uncategorised
Webredactie
66

Nieuws
Rob Groen
2541

Over de namen van de teamrollen

Waar komen toch de namen van de Belbin teamrollen vandaan? Rob Groen heeft er een boekje over open gedaan. Hij geeft daar zelf van aan: “Dat was, als ik dat zelf mag zeggen, een heel leuk boekje om t... lees meer..

Resultaten 1 - 12 van 12
loginfigureInloggen