Nieuws

Hier tref je actuele informatie aan, bijvoorbeeld over onze cursussen en over de Nieuwsbrief, evenals het nieuwsbrief-archief met relevante artikelen.

Migratie Interplace met succes voltooid

Op zondag 29 oktober is Interplace met succes gemigreerd naar een nieuwe server

Als je via de website van Interplace naar je account ging, dan is er niets veranderd. De website van Interplace is ongewijzigd.

Als je echter direct naar je account ging, dus zonder de homepage van de website te gebruiken, dan luidt het adres van deze pagina nu https://interplace.belbin.nl. Dit is dus wél gewijzigd.

Alle weblinks in uitnodigingen die nog in behandeling zijn worden automatisch naar de nieuwe locatie doorgestuurd.

Wij hebben e.e.a. natuurlijk uitgebreid getest en daarbij zijn geen onregelmatigheden naar voren gekomen. Hieronder vind je enkele aanwijzingen als zich onverhoopt een foutmelding voordoet.
Je kunt dan wellicht zelf deze oplossen. Vanzelfsprekend kun je ook telefonisch contact met ons opnemen of mailen – wij zullen je graag verder helpen.

  • Hoe te handelen bij een foutmelding.

Als er toch een foutmelding optreedt, dan kan handmatig de oude adressering vervangen worden door de nieuwe – door het tussenvoegen van .belbin. in het oude adres en het verwijderen van www aan het begin.

Dus als er stond:

https://www.interplace.nl/account/zelfperceptie?guid=1234567 dan kan dit vervangen worden door https://interplace.belbin.nl/account/zelfperceptie?guid=1234567

Als je nadere vragen of wensen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan via mail () of telefoon (06-51409797).
Als je mailt is het erg handig om in de mail een afdruk van de foutmelding mee te sturen (gebruik ALT+PRINTSCREEN) en je externe IP adres (op te vragen via http://www.whatsmyip.org/ ) zodat wij zo snel mogelijk een oplossing kunnen realiseren.

loginfigureInloggen