Nieuws

Hier tref je actuele informatie aan, bijvoorbeeld over onze cursussen en over de Nieuwsbrief, evenals het nieuwsbrief-archief met relevante artikelen.

Introductie nieuwe bestuursleden

Allereerst bedanken wij de succesvolle oud-Belbin NL teamgenoten voor het doorgeven van hun kennis, ervaring en wijsheid bij de overdracht van Belbin NL aan ons als nieuwe mede-eigenaren. Wij zijn verheugd u te kunnen informeren dat wij – samen met Rob Groen en Bert Visser – Belbin NL willen gaan voortzetten en uitbouwen. Uiteraard staan wij ervoor om de dienstverlening op hetzelfde niveau te houden als u van Belbin NL gewend bent.

Jaren geleden was onze eerste kennismaking met Belbin en nu willen we samen met u de toekomst van Belbin in Nederland verder voortzetten. In dit bericht stellen wij ons kort aan u voor. Na het zomerreces informeren wij u verder over onze plannen.

Rob Sleddens

Ik omschrijf mijzelf graag als Brabander in hart en nieren. Ondernemend, nuchter, samenwerkingsgericht en met een scherp oog voor de vraag van onze klanten. Met Belbin stap ik vol vertrouwen in een nieuw avontuur waar ik grote verwachtingen van heb. Vertrouwen omdat ik uit ervaring weet dat een goed onderbouwd advies leidt tot succes en jarenlange relaties. Die relaties waren er tussen u en Belbin in het verleden, wij zien dat en wij weten hoe belangrijk het is hieraan een nieuw en mooi hoofdstuk toe te voegen. Ik kan niet wachten u te ontmoeten. Tot gauw!

Kees Cuperus

Toen ik als ondernemer tegen Belbin aanliep, vielen voor mij een hele hoop ervaringen ineens op hun plek. Deze aha-erlebnis was voor mij het startpunt van mijn grote enthousiasme over Belbin en de betekenis die dit kan hebben voor elke vorm van samenwerking. Ik zie Belbin ook als een modern mensbeeld, waarbij we niet meer kijken naar onbelangrijke uiterlijkheden maar naar wie de mens werkelijk is in al zijn kwaliteiten en zijn “valkuilen”. Ik hoop daarmee Belbin nog meer de positie te geven die het verdient.

Marko Schulten

Als ondernemer ben ik altijd geïnteresseerd geweest in een goede werking van teams. De introductie tot Belbin een aantal jaren geleden heeft me direct enthousiast gemaakt over de resultaten hiervan, bijv. door het jargon dat Belbin hierin biedt. Mijn achtergrond in IT zal ik gebruiken om Interplace en de andere gereedschappen van Belbin NL (Tienertest, GetSet voor jongeren) verder te vervolmaken op basis van uw feedback.

Bij vragen kunt u contact opnemen via de reguliere kanalen, telefonisch (075 – 6310186) of per mail ( en ).

Vriendelijk groet,

Rob Sleddens, Kees Cuperus & Marko Schulten

loginfigureInloggen