Nieuws

Hier tref je actuele informatie aan, bijvoorbeeld over onze cursussen en over de Nieuwsbrief, evenals het nieuwsbrief-archief met relevante artikelen.

Filmmateriaal over Belbin!

In samenwerking met Geldof Film/Inspirerende Hutspot en WWLA, opleidingsbureau voor trainingsacteurs, heeft Belbin NL deze zomer een aantal filmclips gemaakt, ter illustratie en als educatieve (en onderhoudende) ondersteuning bij het coachen, trainen, adviseren en promoten van Belbin.

Er zijn twee soorten filmclips

Algemene en informatieve filmpjes over Belbin

In deze filmpjes geven partners van Belbin NL beknopt en bondig uitleg over allerlei aspecten van Belbins teamrolmodel en beantwoorden zij een aantal veel gestelde vragen. Zo zijn er filmpjes over wat een accreditatiecursus inhoudt, waarom observatie-formulieren van belang zijn en wat je allemaal met teamrapporten kunt doen. Een bijzonder filmpje is die waarin Rob Groen uitleg geeft over de relatie tussen Teamrol & Taal.

En zo zijn er nog meer.

Deze filmclips zijn voor iedereen toegankelijk en zijn op de nieuwe website van Belbin NL te bewonderen en te downloaden zijn. Ook zullen zij voor een ieder via YouTube te vinden zijn.

Filmpjes over de Belbin teamrollen

Daarnaast heeft Belbin NL filmpjes gemaakt die de 9 teamrollen illustreren. In elke clip laten twee trainingsacteurs van WWLA (Loes Wouterson en André Witbreuk) in een korte scène zien en horen hoe de verschillende teamrollen samenwerken en communiceren bij het oplossen van een gezamenlijk probleem. De filmpjes zijn bedoeld om teamrollen beter te kunnen begrijpen en onderscheiden. Om de herkenning te vergemakkelijken zijn hun sterkten en zwakten enigszins uitvergroot en gekarikaturaliseerd.

Deze filmpjes zijn geplaatst op de Leden Login pagina van de www.belbin.nl site en zijn toegankelijk voor geaccrediteerde Belbin practitioners en masters die actief afnemer zijn van Interplace.

Team Belbin NL

loginfigureInloggen