Nieuws

Hier tref je actuele informatie aan, bijvoorbeeld over onze cursussen en over de Nieuwsbrief, evenals het nieuwsbrief-archief met relevante artikelen.

Belbin Masterclass voorjaar 2019

Om jezelf “Master in Belbin” te kunnen noemen en lid te worden van het “Teamrol Gilde”, zal je de Belbin Masterclass van Rob Groen moeten volgen.

Deze wordt tweemaal per jaar gegeven en is bestemd voor trainers, coaches en consultants die zelfstandig en professioneel met Belbin aan de slag willen.

De Belbin Masterclass is een train-the-trainer programma, gebaseerd op de ruim 30-jarige ervaring van het CMB in het werken met het teamrolmodel van Belbin.

Het programma wordt verzorgd door ontwikkelingspsycholoog Rob Groen die het teamrolmodel naar Nederland bracht. Sindsdien is hij gespecialiseerd in het toepassen van het teamrolmodel van Meredith Belbin – met wie hij in de loop der jaren een speciale band heeft opgebouwd.

Op donderdag 21 maart 2019 gaat er een nieuwe Belbin Masterclass van start.

Dus: heb je belangstelling voor een hoog rendement train-the-trainer programma waarmee je je vakmanschap kunt verdiepen en verbreden en waarmee je je naam (en marktpositie) als teamcoach en –trainer kunt versterken?

Vraag alvast informatie op bij Rob Groen of geef aan dat je geïnteresseerd bent voor de eerstvolgende Belbin Masterclass.

De Interplace Accreditatietraining (mét internationale toets) maakt nu integraal onderdeel uit van de Masterclass. De opleiding omvat nu álle professionele Belbin-assessments.

Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht bij Rob Groen,

loginfigureInloggen