Nieuws

Hier tref je actuele informatie aan, bijvoorbeeld over onze cursussen en over de Nieuwsbrief, evenals het nieuwsbrief-archief met relevante artikelen.

Nieuws

De Teamrol Accreditatie Cursus (de TRAC) maart 2019

Wil je ook een gecertificeerd Belbin coach worden?

De voorwaarde om een gecertificeerd Belbin coach te worden is het volgen van de TRAC, de interactieve tweedaagse cursus, die tweemaal per jaar wordt georganiseerd.

Lees verder ➜

Nieuwe Teamrol Accreditatiecursus in september 2018

De voorwaarde om een gecertificeerd Belbin-coach te worden is het volgen van de Teamrol Accreditatie Cursus (TRAC). Op de website van Belbin NL staat een lijst met trainers en coaches die aan die voorwaarden voldoen. Je kunt daar altijd nagaan of de Belbintest wordt afgenomen door een door Belbin geaccrediteerde cursusleider.

Wil je ook tot deze geaccrediteerden gaan behoren, schrijf je dan in voor de eerstvolgende TRAC op 26 september en 3 oktober 2018.

De TRAC is bestemd voor trainers, coaches, adviseurs en HR-professionals, die gecertificeerd en professioneel het Teamrolmodel van Belbin willen toepassen in hun bedrijf of organisatie, en daarbij gebruik willen maken van Interplace, de online Belbin-testserie.

Lees verder ➜

Migratie Interplace met succes voltooid

Op zondag 29 oktober is Interplace met succes gemigreerd naar een nieuwe server

Als je via de website van Interplace naar je account ging, dan is er niets veranderd. De website van Interplace is ongewijzigd.

Als je echter direct naar je account ging, dus zonder de homepage van de website te gebruiken, dan luidt het adres van deze pagina nu https://interplace.belbin.nl. Dit is dus wél gewijzigd.

Lees verder ➜

Een fonkelnieuw en uitgebreid teamrapport

Er werd al enige tijd naar uitgekeken, maar vanaf 1 juli is het voor alle accounthouders vrij beschikbaar: een geheel vernieuwd en uitgebreid teamrapport!

Lees verder ➜

loginfigureInloggen