Nieuws

Hier tref je actuele informatie aan, bijvoorbeeld over onze cursussen en over de Nieuwsbrief, evenals het nieuwsbrief-archief met relevante artikelen.

Nieuws

Teamrol Accreditatie Cursus in 2021

Wil je ook een gecertificeerd Belbin-coach worden?

De voorwaarde om een gecertificeerd Belbin-coach te worden is het volgen van de TRAC, de interactieve tweedaagse cursus, die tweemaal per jaar wordt georganiseerd.

De TRAC is bestemd voor trainers, coaches, adviseurs en HR-professionals, die gecertificeerd en professioneel het teamrolmodel van Belbin willen toepassen in hun eigen organisatie, en daarbij gebruik willen maken van Interplace, de online Belbin-testserie.

Op de website van Belbin NL vermelden wij een lijst met trainers en coaches die geaccrediteerd zijn. Daar kun je – desgewenst – dan ook in vermeld worden. 

Wil je ook tot deze selecte groep van geaccrediteerden gaan behoren, vraag dan informatie aan over de volgende cursus op 26 mei en 2 juni 2021.

Lees verder ➜

Een fonkelnieuw en uitgebreid teamrapport

Er werd al enige tijd naar uitgekeken, maar vanaf 1 juli is het voor alle accounthouders vrij beschikbaar: een geheel vernieuwd en uitgebreid teamrapport!

Lees verder ➜

Over de namen van de teamrollen

Waar komen toch de namen van de Belbin teamrollen vandaan?

Rob Groen heeft er een boekje over open gedaan. Hij geeft daar zelf van aan: “Dat was, als ik dat zelf mag zeggen, een heel leuk boekje om te schrijven."

Lees verder ➜

loginfigureInloggen